19 Ağustos 2012 Pazar

GENEL NOTLAR


Engin Baytar'a verilen cezayı fazla bulmuyorum, bu yaşa gelmiş bir oyuncunun hem de kariyeri zirvedeyken böyle saçma hatalar yapmaması gerekiyor.Geçmişte başka oyunculara gerekli cezalarınnın verilmemesi Engin'e de ceza verilmemesi anlamı taşımaz.

Akhisar Belediyesi'nin Eskişehirspor'u yeneceğini daha fikstür çekilirken biliyordum.Hatta İddaa'da oynadım ama başka maçlardan yattık :) Bu senenin en sempatik takımı Akhisar olacak ama ilerleyen haftalarda düşüş içerisine girebilirler.Devre arası bazı bölgelere takviye gerekebilir.

Elazığspor 2 sene öncesinin Bucaspor'u olma yolunda ilerliyor.Takımın başına Bülent Uygun'u getirmeleri büyük hata, takımı her an satabilecek bir hocaya güven olmaz.Ama bundan fenası yapılan onca transfere harcanan gereksiz paralar.Elazığspor ligde süreklilik sağlayamaz bana göre.Bank Asya'ya düştüklerinde de hala bu sene yaptıkları borçla uğraşırlar.

Arsenal yine en önemli oyuncularını kaybetti.Takımın en önemli oyuncusu Van Persie Manchester'a , oyunu oldukça geliştiren Alex Song ise Barça'ya gitti.Arsene Wenger futbolcuları cezbedenin kupalar olduğunu artık anlamıştır herhalde.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder