21 Ağustos 2012 Salı

BİZİMKİLER NE YAPAR?


Fenerbahçe'nin sene başından beri deplasmandaki Vaslui maçı dahil domine ettiği bir maç hatırlamıyorum.Hücum hattı bana göre Türkiye'nin en iyi hücum hattı ama ön liberolar ve defans elemanları işi bozuyor.Kenarda da her ne kadar iyi niyetli olsa da taktiksel ve oyuna müdahele açıdan zayıf bir Aykut Kocaman var.Karşıda ise Rusya'nın en önemli 2 takımından biri var.Onların da defans hattı Fenerbahçe'den hallice, fakat kaliteli hücum elemanlarını Emery'nin sistemi içinde yararlı hale getirebiliyorlar Fener'in aksine.Emenike,Romulo,Wellinton,Ari,Insaurralde,her ne kadar oynaması zor gözükse de Kallström. Kalede 2 maçta da Mert'in olacağını düşünürsek Fenerbahçe'nin işi hakikaten zor.Ben şimdiden Fenerbahçe'ye Avrupa Ligi için başarılar diliyorum.

Trabzonspor'a hiç değinmiyorum zaten ,Videoton'u eleyemeyecekse hiç girmesin gruplara. Yok Bratislava'ymış da yok Gent'miş de. Bizim ligde küme düşmemeye oynar bu takımlar.

Bursaspor'un en büyük dezavantajı Ertuğrul Sağlam.Yanlış anlaşılmasın kendisini severim, Türkiye standartlarında iyi de hocadır ama Avrupa maçlarında adeta içine "Güvenç Kurtar" kaçıyor.Alıştığımız futbolunu sergileyemiyor takımı.Sanırım Ertuğrul Hoca'nın çocukluğuna inilmeli bu Avrupa basiretsizliği konusunda.Gerçi Ertuğrul Hoca değil de başka biri de olsa Bursaspor'un bu kadrosuyla Twente'yi elemesi büyük başarıdır.Geçen seneden beri bir takımın ilk 11'i hiç değişmiyorsa istikrar bakımından iyidir fakat eğer bu takım geçen sene iyiyse böyledir.Bursaspor'un ise özellikle orta sahada çok büyük eksiklikleri var.Yine geçen sene gibi fazla uğraştırmadan Türkiye'ye dönerler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder